İlaç – Gıda Sanayi Yağlayıcı [UNIVER H1 NFC]
5/5

SKU 800005

Kategori Madeni Yağlar

İlaç - Gıda Sanayi Yağlayıcı

UNIVER H1 NFC

İlaç ve Gıda Sabayi İçin Yağlayıcı, sentetik hidrokarbon baz yağdan ve gıda sektörünün kullanımına izin verilen özel katkı paketleri kullanılarak üretilmişlerdir. Özellikle CLP sınıfı dişli yağından beklenen her tip uygulama için uygun yağlayıcıdır.
Ambalaj: 20 L, 200 L, 1000 L
Teslim Tarihi: 1-3 Hafta

İlaç - Gıda Sanayi Yağlayıcı Avantajları

İlaç ve Gıda Sanayi İçin Yağlayıcı, özellikle yaşlanma ve oksidasyona karşı dayanıklıdır. İyi bir viskozite-sıcaklık davranışı ve mükemmel düşük ve yüksek sıcaklık özellikleri vardır. Aynı zamanda iyi bir korozyon koruması sağlar ve demir dışı metaller, elastomerler ve dişli sistemlerde kullanılan iç boyalara karşı nötrdür. Bundan dolayı da kullanıldıkları sistemin verimini arttırırlar. Köpüklenme yapmadığından dolayı kullanıldığı sistemlerde ki contalardan yağ kaçışı yaratmaz.

Köpüklenme yapmaz, oksidasyona ve korozyona karşı yüksek koruma özelliğine sahiptir

Gıda işleme ve ilaç endüstrilerinde kullanılmak üzere NSF H1 olarak kayıtlıdır

Sıcaklık değişimlerinde tam sentetik baz yağı sayesinde viskozite indeksi yüksek olduğundan dolayı uzun süre kullanım ömrü sağlar.

İlaç - Gıda Sanayi Yağlayıcı Özellikleri

İlaç - Gıda Sanayi Yağlayıcı Kullanım Alanları

Her tip dişli ve şanzıman sistemine uygundur
Düşük viskoziteleri gıda ve ilaç sektöründe hidrolik yağ olarak kullanılır,
Kapalı sirkülasyon sistemlerinde yağlama yağı olarak kullanılır
Dişli kaplinlerin, kızak sistemlerinin yağlanmasında kullanılır

Hangi Sektörler
Tercih Etmeli?

GIDA - İLAÇ
YAKINDA
YAKINDA

Aklınızdaki tüm sorular için bize ulaşabilirsiniz

BU
ÜRÜNLERDE
İLGİNİZİ
ÇEKEBİLİR

Yuvarlak Örgü Makina Yağı

Mineral Kompresör Yağı

İlaç - Gıda Sanayi Yağlayıcı Teknik Data

ANALİZLER 32 46 68 100 150 220 320 460 680
Viskozite (40 °C) ASTM D445 32 46 68 100 150 220 320 460 680
Viskozite İndeksi ASTM D2270 >135 >135 >135 >140 >150 >150 >150 >150 >150
Parlama Noktası (°C) ASTM D92 >230 >230 >230 >230 >250 >250 >250 >250 >250
Akma Noktası ASTM D97 (°C) <-42 <-40 <-38 <-35 <-35 <-30 <-28 <-25 <-25
Bakır Korozyon (3 saat - 100 °C) ASTM D130 1 A 1 A 1 A 1 A 1 A 1 A 1 A 1 A 1 A
Köpük Karakteristiği (24 - 93,5 °C) ASTM D892 5-0 5-0 5-0 10-0 10-0 10-0 10-0 10-0 10-0
Yoğunluk (20 °C - g/ml) ASTM D1298 0,83 0,83 0,83 0,84 0,86 0,86 0,86 0,88 0,9
Pas Testi (40 °C) ASTM D665 Geçer Geçer Geçer Geçer Geçer Geçer Geçer Geçer Geçer

İlaç - Gıda Sanayi Yağlayıcı Sıkça Sorulan Sorular

Petrol bazlı gıda sınıfı yağlayıcılar tipik olarak yüksek düzeyde rafine edilmiş, renksiz, tatsız, kokusuz, leke bırakmayan mineral yağlardan yapılır. Genel olarak beyaz mineral yağlardan üretilirler. Teknik beyaz mineral yağlar veya USP tipi beyaz mineral yağlar olarak da adlandırılırlar. Gıda sınıfı sentetik yağlayıcılar, ya daha yüksek oksidasyon kararlılığına ve daha geniş bir çalışma sıcaklığı aralığına sahip olan polialfaolefinlerden (PAO) ya da genellikle yüksek sıcaklıklı ortamlarda kullanılan polialkilen glikollerden (PAG) yapılır. Silikonlar bazen H1 yağlayıcıları yapmak için kullanılır, ancak 200 cSt (santistok, viskoziteyi ölçmek için kullanılan ölçüm) veya daha fazla bir viskoziteye sahip olmaları gerekir. Silikondan yapılan H1 yağlayıcılar, en yüksek termal ve oksidasyon kararlılığına sahiptir. H1 yağlayıcılar ağır metaller (arsenik, kurşun ve cıva gibi), kanserojenler, mutajenler veya teratojenler içermemelidir.
Gıda sınıfı yağlayıcılar, bir makineyi korozyon, sürtünme, oksidasyon ve aşınmaya karşı korumak için özel olarak geliştirilir. Aynı zamanda ısıyı dağıtmak, gücü aktarmak ve bozulmaya karşı koymak için de çalışırlar. Ayrıca su, proses kimyasalları ve gıda ürünleri ile temasa geçtiklerinde sürekli performans göstermelidirler. Bununla birlikte, yağ sızıntısı neredeyse tamamen kaçınılmazdır, bu nedenle gıda sınıfı çeşitliliği toksik değildir. Tüm bu özellikleri sayesinde küçük bir miktarın gıda ile herhangi bir şekilde temas etmesi durumunda güvenlidir. Gıda sınıfı yağlayıcılar , tesadüfen gıda veya fabrikada çalışanlarla temas ettiklerinde zarar vermemelerini sağlamak için NSF , CFIA , USDA ve FDA kurallarına uygundur. En sık kullanılan gıda sınıfı yağlayıcılar H1 kategorisine girer. Bu yağlayıcılar, gıda ile temas edebilecekleri alanlarda kullanım için güvenlidir. H2 yağlayıcılar ise makinelerin gıda ile temas etmeyeceği yerlerde kullanılmaktadır. Yemeklik yağlar olan H3 yağlayıcılar da vardır; Bunları en sevdiğiniz çikolatalı şekerleme ve jelibonların üzerindeki sert kaplama olarak düşünün. Parlaklık katarlar ve yapışkanlığı önlerler.
Tükettiğiniz herhangi bir paketlenmiş gıda, gıda hizmeti endüstrisi tarafından belirlenen yüksek gıda güvenliği standartlarını karşılayan bir ortamdan gelmelidir. Bu standartlar, bir tüketicinin yiyeceklerini yerken hastalanma olasılığını azaltmak için mümkün olduğu kadar çok önlem alacak şekilde ayarlanmıştır.
Temizlik ve hijyen standartları, hastane ameliyathanelerinde olduğu kadar atölye zemininde de önemlidir. Ancak üretim ekipmanı söz konusu olduğunda, yağlama, ulusu besleme ve iyileştirme işini yolunda tutar.

İletişim Formu

KULLANIM SINIFI
Gıda (NSF) Onaylı
BAZ YAĞ
Sentetik
VİSKOZİTE
32, 46, 68, 100, 150, 220, 320, 460, 680

%100 YERLİ ÜRÜN
GARANTİSİ

TÜM SİPARİŞLERDE
ÜCRETSİZ SEVKİYAT

YERİNDE SORUN
TESPİTİ

TEKNİK
DANIŞMANLIK

5/5

SKU 800005

Kategori Madeni Yağlar

İlaç - Gıda Sanayi Yağlayıcı

UNIVER H1 NFC

KULLANIM SINIFI
Gıda (NSF) Onaylı

BAZ YAĞ
Sentetik

VİSKOZİTE
32, 46, 68, 100, 150, 220, 320, 460, 680

Ambalaj:
20 L, 200 L, 1000 L
Teslim Tarihi:
1-3 Hafta

İlaç - Gıda Sanayi Yağlayıcı Avantajları

İlaç ve Gıda Sanayi İçin Yağlayıcı, özellikle yaşlanma ve oksidasyona karşı dayanıklıdır. İyi bir viskozite-sıcaklık davranışı ve mükemmel düşük ve yüksek sıcaklık özellikleri vardır. Aynı zamanda iyi bir korozyon koruması sağlar ve demir dışı metaller, elastomerler ve dişli sistemlerde kullanılan iç boyalara karşı nötrdür. Bundan dolayı da kullanıldıkları sistemin verimini arttırırlar. Köpüklenme yapmadığından dolayı kullanıldığı sistemlerde ki contalardan yağ kaçışı yaratmaz.

Köpüklenme yapmaz, oksidasyona ve korozyona karşı yüksek koruma özelliğine sahiptir

Gıda işleme ve ilaç endüstrilerinde kullanılmak üzere NSF H1 olarak kayıtlıdır

Sıcaklık değişimlerinde tam sentetik baz yağı sayesinde viskozite indeksi yüksek olduğundan dolayı uzun süre kullanım ömrü sağlar.

İlaç - Gıda Sanayi Yağlayıcı Özellikleri

İlaç - Gıda Sanayi Yağlayıcı Kullanım Alanları

Her tip dişli ve şanzıman sistemine uygundur
Düşük viskoziteleri gıda ve ilaç sektöründe hidrolik yağ olarak kullanılır,
Kapalı sirkülasyon sistemlerinde yağlama yağı olarak kullanılır
Dişli kaplinlerin, kızak sistemlerinin yağlanmasında kullanılır

Hangi Sektörler
Tercih Etmeli?

GIDA - İLAÇ
YAKINDA

Aklınızdaki tüm sorular için bize ulaşabilirsiniz

BU ÜRÜNLERDE
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Koruyucu Yağ

Yalıtkan Koruma Yağı

Mineral Dişli Yağı

Mineral Hidrolik Yağı

İlaç - Gıda Sanayi Yağlayıcı Teknik Data

ANALİZLER 32 46 68 100 150 220 320 460 680
Viskozite (40 °C) ASTM D445 32 46 68 100 150 220 320 460 680
Viskozite İndeksi ASTM D2270 >135 >135 >135 >140 >150 >150 >150 >150 >150
Parlama Noktası (°C) ASTM D92 >230 >230 >230 >230 >250 >250 >250 >250 >250
Akma Noktası ASTM D97 (°C) <-42 <-40 <-38 <-35 <-35 <-30 <-28 <-25 <-25
Bakır Korozyon (3 saat - 100 °C) ASTM D130 1 A 1 A 1 A 1 A 1 A 1 A 1 A 1 A 1 A
Köpük Karakteristiği (24 - 93,5 °C) ASTM D892 5-0 5-0 5-0 10-0 10-0 10-0 10-0 10-0 10-0
Yoğunluk (20 °C - g/ml) ASTM D1298 0,83 0,83 0,83 0,84 0,86 0,86 0,86 0,88 0,9
Pas Testi (40 °C) ASTM D665 Geçer Geçer Geçer Geçer Geçer Geçer Geçer Geçer Geçer

İlaç - Gıda Sanayi Yağlayıcı Sıkça Sorulan Sorular

Petrol bazlı gıda sınıfı yağlayıcılar tipik olarak yüksek düzeyde rafine edilmiş, renksiz, tatsız, kokusuz, leke bırakmayan mineral yağlardan yapılır. Genel olarak beyaz mineral yağlardan üretilirler. Teknik beyaz mineral yağlar veya USP tipi beyaz mineral yağlar olarak da adlandırılırlar. Gıda sınıfı sentetik yağlayıcılar, ya daha yüksek oksidasyon kararlılığına ve daha geniş bir çalışma sıcaklığı aralığına sahip olan polialfaolefinlerden (PAO) ya da genellikle yüksek sıcaklıklı ortamlarda kullanılan polialkilen glikollerden (PAG) yapılır. Silikonlar bazen H1 yağlayıcıları yapmak için kullanılır, ancak 200 cSt (santistok, viskoziteyi ölçmek için kullanılan ölçüm) veya daha fazla bir viskoziteye sahip olmaları gerekir. Silikondan yapılan H1 yağlayıcılar, en yüksek termal ve oksidasyon kararlılığına sahiptir. H1 yağlayıcılar ağır metaller (arsenik, kurşun ve cıva gibi), kanserojenler, mutajenler veya teratojenler içermemelidir.
Gıda sınıfı yağlayıcılar, bir makineyi korozyon, sürtünme, oksidasyon ve aşınmaya karşı korumak için özel olarak geliştirilir. Aynı zamanda ısıyı dağıtmak, gücü aktarmak ve bozulmaya karşı koymak için de çalışırlar. Ayrıca su, proses kimyasalları ve gıda ürünleri ile temasa geçtiklerinde sürekli performans göstermelidirler. Bununla birlikte, yağ sızıntısı neredeyse tamamen kaçınılmazdır, bu nedenle gıda sınıfı çeşitliliği toksik değildir. Tüm bu özellikleri sayesinde küçük bir miktarın gıda ile herhangi bir şekilde temas etmesi durumunda güvenlidir. Gıda sınıfı yağlayıcılar , tesadüfen gıda veya fabrikada çalışanlarla temas ettiklerinde zarar vermemelerini sağlamak için NSF , CFIA , USDA ve FDA kurallarına uygundur. En sık kullanılan gıda sınıfı yağlayıcılar H1 kategorisine girer. Bu yağlayıcılar, gıda ile temas edebilecekleri alanlarda kullanım için güvenlidir. H2 yağlayıcılar ise makinelerin gıda ile temas etmeyeceği yerlerde kullanılmaktadır. Yemeklik yağlar olan H3 yağlayıcılar da vardır; Bunları en sevdiğiniz çikolatalı şekerleme ve jelibonların üzerindeki sert kaplama olarak düşünün. Parlaklık katarlar ve yapışkanlığı önlerler.
Tükettiğiniz herhangi bir paketlenmiş gıda, gıda hizmeti endüstrisi tarafından belirlenen yüksek gıda güvenliği standartlarını karşılayan bir ortamdan gelmelidir. Bu standartlar, bir tüketicinin yiyeceklerini yerken hastalanma olasılığını azaltmak için mümkün olduğu kadar çok önlem alacak şekilde ayarlanmıştır.
Temizlik ve hijyen standartları, hastane ameliyathanelerinde olduğu kadar atölye zemininde de önemlidir. Ancak üretim ekipmanı söz konusu olduğunda, yağlama, ulusu besleme ve iyileştirme işini yolunda tutar.

İletişim Formu